Wie zijn wij!

Na ons eerste nestje begonnen wij oplossingen te zoeken voor de problemen van loslopende kittens, nageltjes in de bank en moederpoezen die op verkeerde plekken in huis hun kittens werpen. 

Het eerste kitten bezoek dacht dan ook dat we een couveuse in de woonkamer hadden staan. Bovenstaande foto is een box van 1,2 meter lang op een onderstel met wielen. Met een fretten tunnel kunnen de kittens naar beneden lopen en in de ren spelen. Helemaal super was dit, maar enorm groot. Door ervaring met het krijgen van kittens leren we wat wel en niet praktisch is. 

Wij hebben allerlei producten van andere mensen voorbij zien komen en we zien nog steeds de meest onhandige oplossingen qua maatvoering, afwerking en materiaal keuze. Iets kan er leuk uitzien maar dan hoeft het nog niet functioneel te zijn. MDF of steigerhout voor een werpkist, humm daar word ik niet vrolijk van, maar van pianoscharnieren in MDF helemaal niet. Zo was er in 2003 een bedrijf dat een werpkist van 1 x 1 meter verkocht en 40 cm hoog. De moederpoes kan zich niet afzetten tegen de wand, de werpkist is veel te groot en voor je eigen lichaam is het ook niet zo praktisch. Dus wij hebben een ergonomische werpkist gemaakt en deze kan je eventueel op een onderstel zetten zodat je er goed bij kunt zonder te bukken. De moederpoes vind dit ook fijn want dan zit ze hoog en veilig van alle andere katten. 

In de vrije uurtjes naast onze baan maken wij de bestellingen van Kittenhome, want Kittenhome is en blijft een hobby van ons. Wij doen het dan ook omdat we het leuk vinden en elk jaar bedenken we weer iets nieuws of veranderen we de vormgeving.

Veel plezier met rond snuffelen en misschien doet u inspiratie op om zelf aan de slag te gaan thuis of misschien mogen we u gelukkig maken met onze kittenren of werpkist.