Levertijd

Wanneer bestel je een werpkist of kittenren? Meestal pas als je hem nodig hebt. Helaas moet je bij Kittenhome de bestelling op tijd bestellen.

Sinds corona werken wij met een wachtlijst. Dit betekend dat je het beste een aanvraag kunt doen en dan wordt je op de wachtlijst geplaatst. Het maken van een bestelling duurt een aantal weken tot maanden.

Wij hebben geen voorraad omdat iedereen andere wensen heeft. Wel kun je een huurren/werpkist ophalen en meestal is er wel één op voorraad en kun je deze binnen 24 uur ophalen in Zuid-Limburg. De huurren/werpkist is gratis als je een bestelling hebt geplaatst. Zodra de bestelling klaar is kun je de huurren/werpkist terug brengen en je eigen bestelling ophalen.

Kittenhome artikelen maken wij in onze vrije tijd. naast onze dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor is het werk voor het weekend. De levertijd is afhankelijk van onze privé agenda, de hoeveelheid bestellingen die gemaakt moeten worden en de voorraad van de materialen. Sinds corona is ons tempo langzamer.

Powered by BetterDocs