Levertijd

Wanneer bestel je een werpkist of kittenren? Meestal als je hem nodig hebt. Vandaar dat bijna elke bestelling een spoed bestelling is. Maar helaas hebben wij geen voorraad omdat iedereen andere wensen heeft en het net iets anders wil of andere aantallen nodig heeft.  Hieronder de mogelijkheden en uitleg er bij.


Kittenhome artikelen maken wij in onze vrije tijd. naast onze dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor is het werk voor het weekend. De levertijd is afhankelijk van onze privé agenda, de hoeveelheid bestellingen die gemaakt moeten worden en de voorraad van de materialen.


Levertijd - Ongeschilderd

Vaak lukt het ons om binnen 2 tot 3 week na alles klaar te hebben, soms zelfs in 1 week. Maar dit ligt aan onze agenda.  In het voorjaar worden er natuurlijk veel kittens geboren en kan het ook 4 tot 6 weken duren.


Levertijd - Geschilderd

3 tot 6 weken geschilderd. Haal je het op bij ons op dan scheeld dit 3 / 4 dagen t.o.v. Verzenden. Wij kunnen het pas verzenden als het verf minimaal 3/4 dagen droog is. Dan is de verf harder en kan het tijdens transport niet zo snel beschadigen.  

In het voorjaar adviseren wij om het niet door ons te laten schilderen omdat de klant het vaak met spoed moet hebben en wij niet de tijd hebben om het te schilderen.


Werpkisten

Voor werpkisten adviseren wij om de werpkist minimaal 1 maand voor de bevalling in huis te hebben zodat de verflucht uit de werpkist verdwijnt. Wij werken met verf op terpentinebasis omdat deze duurzaam is en tegen kattenurine kan. Verf op waterbasis gaat bladeren na een paar jaar en wordt snel lelijk. Kattenurine geeft binnen 10 minuten bubbeltjes op de verf, dan is de hele laag los en er zit dan geen verf meer op die plek. Daarom gebruiken Flexa terpentinebasis RAL 9010 of een kleur naar wens.