Home German Home German

Mijn naam is Marjon en ik woon in Goedereede. Goedereede is een klein plaatsje op het eiland Goeree Overflakkee. Nog net geen Zeeland. Maar wel vlak bij duinen, strand en zee. Ik ben getrouwd met Albert, heb een zoon Bart en een dochter Suus. Verder zijn wij in het rijke bezit van een Beagle Johnno Johnson. (Vernoemd naar de piloot van de Flying doctors). Helaas is Johnno nov. '17 overleden.


Wat betreft katten wonen hier twee ragdoll ex-katers (Rebble en Breeze) en een castraat ragdoll poes (Liesje). Sinds augustus 2012 woont er een open poesje (Suki) bij ons. Mei 2016 is Eefje geboren bij ons in de cattery. Eefje mag bij ons blijven wonen. Dit maakt een totaal van 5 poezels. Op 12 februari '17 is Grace geboren en zij woont sinds 27 mei '17 bij ons.  


Niet in ons huis maar wel door ons geadopteerd 'Raphaël' een zeeschildpad geboren op Zakynthos (Griekenland). Naast de dierenhobby, schilder en teken ik heel graag. Verder werk ik parttime op een gecombineerde kraam en gynaecologie afdeling in het ziekenhuis hier in de buurt. Ik lees ontzettend graag en als er dan nog tijd over is, is de tuin bijhouden ook één van mijn bezigheden.

Cattery De Dromerij